ERBJUDANDE 

VI SKÄNKER 300 KR TILL VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL FÖR VARJE BOSTAD VI PUBLICERAR PÅ HEMNET!

 

Vi skänker 300 kr per bostadsförmedling till välgörande ändamål. Vi samlar pengarna i "visbymäklarnas välgörenhetsfond" och för närvarande samlar vi till: 

Birkagården, Röda korset, Ride of hope - Team Gotland samt UNHCR. 

Birkagården är ett samarbete mellan Visby domkyrkoförsamling, Region Gotland, Röda korset och föreningen "Vägen - Hela människan" och erbjuder sängplatser för dem som är hemlösa. Dessutom erbjuds mat, en stunds gemenskap eller samtal, möjlighet att sköta hygienen, m.m. 

Röda Korset är med och räddar liv och ger hopp – i Sverige och världen.

"Ride of hope" samlar in pengar till Barncancerfonden. 

UNHCR leder på uppdrag av FN arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse.

 

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING OCH VÄRDERING

Vi vill gärna vara en naturlig part och bollplank när det gäller funderingar kring flytt- och bostadsbyte. Vi erbjuder därför kostnadsfri rådgivning och värdering av befintlig bostad inför ett förestående bostadsbyte. Vid detta möte som lämpligast sker hemma hos dig, ger vi dig råd och handfasta tips inom olika områden vilket ger dig stora fördelar när din bostad ska konkurrera med andra bostäder på marknaden.

Eftersom vi tror att det är bra för alla om vi kommer in tidigt i processen så gäller det oavsett om flytten är nära förestående eller om man har tänkt att flytta inom några år. 

Österväg 15

621 45 Visby

Tel 0498-20 88 90

kontoret@visbymaklarna.se

 

FACEBOOK

MEDLEM AV

6
Klicka för att se kommande visningar.

BJUD HEM OSS

Vill du veta din bostads värde och hur bostadsmarknaden ser ut idag? Vi kommer gärna förbi och hälsar på dig kostnadsfritt.