Sjudarevägen 14 D

Gotland - Visby Terra Nova

Nu söker denna fyrarummare en ny lycklig ägare! Området på Terra Nova är välkänt bland barnfamiljer för sin lugna miljö och dess närhet till skön natur och handelsplatsen Stenhuggaren. Boendet kännetecknas av generösa umgängesytor och väl tilltagna sovrum. Totalt finns tre sovrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för social samvaro. Fräscht badrum med badkar och egen tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är generöst tilltagen och erbjuder sol i ett härligt söderläge. Förvaring finns det gott om med garderober i varje sovrum samt två klädkammare! Brf BoKlok Lärlingen är en välskött bostadsrättsförening och avgiften för denna bostad är enbart 4.913 kr/mån inkl. värme, vatten, fiber med TV, internet och telefoni samt numrerad parkeringsplats. Välkommen att boka visningstid redan idag!

Planlösning

Välkommen in till en mycket ljus och välplanerad fyra med gavelläge! Direkt innanför dörren möts du av ett lättskött golv av eklaminat, som följer genom bostadens samtliga rum. Till vänster finns avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en av bostadens klädkammare.
Rakt fram från entrén, finns kombinerat bad- och tvättrum med vita, helkaklade väggar och en mörk plastmatta på golvet. Här finns en egen tvättmaskin och torktumlare. Dusch placerad ovanför badkaret och förvaring i handfatskommod.
Kök och vardagsrum går i en öppen planlösning för maximalt socialt utrymme. Från vardagsrummet nås även balkongen. Köket är genomtänkt med ett fönster smakfullt placerat ovanför diskhon. Köket har bra förvaring bakom stilrena vita luckor, grått kakel som stänkskydd vilket snyggt harmoniserar med en ljus bänkskiva. Kökets maskinpark består av: induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt två stycken kombinerade kyl och frys i fullhöjd.
Alla bostäder har sitt lilla extra och här är det definitivt den väl tilltagna balkongen i perfekt söderläge! Njut av solens strålar från lunch till tidig kväll. Här får du plats med en mindre soffgrupp eller två solstolar, varför inte både och?
Via vardagsrummet nås de tre sovrummen. Förvaring erbjuds i garderober och i bostadens andra klädkammare (som idag används som kontor).

Storlek

Boarea ca 85 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen .

Byggnad

Bostadsrättslägenhet.

Byggår 2016.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Fiber via Telia Triple Play obligatorisk avgift på 300 kr/mån, som inkluderar internet, digital-TV och ip-telefoni..

Ekonomi

Pris 1 900 000 kr Utgångspris.

Andel i föreningen är 4,569 %.

Andel av årsavgift 4,57 %.

Avgift/hyra 4613 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten.

Uppskattad total driftskostnad : 733 kr/mån, varav:

El : 433 kr

Övrigt : 300 kr

Antal personer i hushållet : 3

Faktisk årsförbrukning från GEAB: 3 135 kWh. Övrigt avser obligatoriskt tillägg för fiber via Telia Triple Play.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Bilplats

1 parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Det finns ett antal parkeringsplatser att hyra extra utöver den som tillhör lägenheten, fn ingen kö till dessa platser.

ÖVRIGA UTRYMMEN

Det finns förråd om ca 5,5 kvm i markplan i direkt anslutning till entrén.

Bostadsrättsförening

I föreningen finns 28 st lägenheter.

Brf BoKlok Lärlingen i Visby byggdes 2016. Föreningen består av 4 stycken tvåvåningshus med sammanlagt 28 stycken lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt.

BUDGIVNING

VISNINGAR

Tel: 0498-208890

INFORMATION OM BOSTADEN

OMRÅDE

Gotland - Visby Terra Nova

ADRESS

Sjudarevägen 14 D

Rum

4 Rum

BOSTADSAREA

85 kvm

VÅNING

2 av 2

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

BRF

Brf BoKlok Lärlingen

PRIS

1 900 000 Utgångspris

Avgift

4 613 kr

TILLTRÄDE

Februari eller enligt överenskommelse

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Visbymaklarna

Jessica Hallgren

Tel: 0498-208890

Tel: 0498 208893

Email: jessica.hallgren@visbymaklarna.se

Jessica Hallgren har 4,6 av 5 i betyg enligt 35 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland

FRI VÄRDERING

VILL DU HA GODA RÅD OM BOSTADSMARKNADEN OCH VETA VAD DIN BOSTAD I VISBY KAN VARA VÄRD, BJUD GÄRNA IN OSS!

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.