Brissund Strandskogsvägen 31 B

Brissund

Kan det här vara tillfället som du gått och väntat på...? Platsen för er som önskar mer än det lilla extra av läget på ert nästa boende. Strax norr om Krusmyntagården, allra närmast havet, i mycket natursköna omgivningar och med ett rikt fågelliv ligger denna unika fastighet. Fastigheten ligger tämligen i slutet av grusvägen och utan genomfartstrafik. Här finns optimala byggmöjligheter och du omfattas ej heller av strandskyddet som vanligtvis begränsar möjligheten att bygga så nära havet. Väl tilltagen tomtareal om 2 470 kvm ger dig möjlighet att inom byggnadsplanens godkännande bebygga högst en tiondel av tomtens yta. Här kan du berika ditt liv med väsentligheter: såsom att vaggas till sömns av havets brus, att sommartid kunna ta ett morgondopp strax nedanför husknuten eller varför inte ta på vadarbyxorna och landa en havsöring nästan hemmavid. Eller kanske bara låta dig värmas av solens sista strålar under en stilla kvällspromenad längs stranden...


TOMT

Natur- och grästomt ca 2 470 kvm långsamt släntrande mot havet. På fastigheten finns idag ett enklare garage/förråd och i övrigt bevuxen med ett par talldungar. Tomten är dryga 30 meter bred och ca 80 meter lång. Säljaren har erlagt anslutningsavgifter avseende kommunalt vatten och avlopp samt för elanslutning. Byggnadsplan 1952-05-19.EKONOMI

Vatten och avlopp: 628 SEK/år

Renhållning: 1 058 SEK/år

Försäkringskostnad: 1 500 SEK/år Dina Försäkringar

Vägavgift: 500 SEK/år>

Elabonnemang 16 A: 4 165 SEK/år

Summa driftskostnad: 7 851 SEK/år

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Taxeringsvärde Info: Avsaknad av taxeringsvärde eftersom fastigheten styckades av så sent som 2018-12-03.


INTECKNINGAR


Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser: Klintegårde Lilla 1:27, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19520519)


Övrigt

I närliggande omgivningar finns klassiska Krusmyntagården med restaurang, butik och örtagård och lite längre bort ligger omtyckta Själsö Bageri där du kan njuta av stenugnsbakade surdegsbröd och andra godsaker mm. Bra strandbad finns vid sandstrand vid Brissund och bad från brygga vid Själsö fiskeläge.
Från fastigheten på Strandskogsvägen 31 B så är det ett behagligt och tilltalande pendlingsavstånd med dryga milen in till Visby.
Se drönar-vy under dokument och länkar för att få en känsla av läget och närliggande miljö.

INFORMATION OM BOSTADEN

Område:

Brissund

Gatuadress:

Brissund Strandskogsvägen 31 B

Utgångspris:

4 350 000 SEK

Tomtarea:

2 470 kvm

Tomtbeskrivning:

Natur- och grästomt ca 2 470 kvm långsamt släntrande mot havet. På fastigheten finns idag ett enklare garage/förråd och i övrigt bevuxen med ett par talldungar. Tomten är dryga 30 meter bred och ca 80 meter lång. Säljaren har erlagt anslutningsavgifter avseende kommunalt vatten och avlopp samt för elanslutning. Byggnadsplan 1952-05-19.

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Jörgen Andersson

Jörgen Andersson

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: jorgen.andersson@visbymaklarna.se

Jörgen Andersson har 4,9 av 5 i betyg enligt 302 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland

Film Om Bostaden