S:t Göransgatan 31

Visby Lasarettsområdet

Välkommen till denna semestervåning i etage med hela tre balkonger och fantastisk havsutsikt! Som en del av den lyxiga resorten Novi har du tillgång till pool, restauranger, gym och hotellets tjänster. Möjlighet att kombinera ditt eget semesterboende med intäkter genom uthyrningsavtal med hotellet. Denna lägenhet kan nyttjas som en enhet eller som två separata, vilket också möjliggör uthyrning under den tid du själv vill vara på plats. Följer du strandpromenaden längs med havet nås utbudet av restauranger och affärer i Visby innerstad på bekvämt promenadavstånd.

Planlösning

Semestervåning i etage med havsutsikt från de tre balkongerna! Lägenheten är inredd med vitpigmenterade trägolv, stora fönsterpartier och genomgående stilrena materialval. Vid köpet av lägenheten ingår bekvämt lägenhetens inventarier, både köksutrustning samt möblemanget inne och ute. Lägenheten i sig har möjlighet till ett flexibelt användande då den är delad i två enheter. Enheterna kan nyttjas var för sig eller ihop.

Rum 415, våning 5: Ingång från våning 4. Ljus entré med egen trappa upp till våning 5. Vardagsrum med social planlösning mot matplats och kök. Skjutdörr ut till terrassen med soligt sydvästläge och havsutsikt. Köket är utrustat med infälld glaskeramikhäll och diskho, kylskåp med frysfack, integrerad diskmaskin och micro . Vita arbetsytor bryter av mot de svarta köksluckorna. Sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong med havsutsikt och förmiddagssol. Klädkammare som kan låsas endast av bostadsrättsinnehavaren, vilket ger möjlighet att ha privata tillhörigheter under tiden lägenheten är uthyrd till andra. Helkaklat badrum med badkar är placerat mellan kök och sovrum.

Rum 417, våning 4: Dubbelrum med lyxig hotellkänsla. Badrum med badkar bakom frostade glasväggar och balkong med havsutsikt och förmiddagssol.


Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening: Brf Resort Visby

Org. nr.: 769616-5997

Markägare: Föreningen äger marken


STORLEK

Boarea ca 82.5 m²Ekonomi

Månadsavgift: 6 724 SEK/mån.

Andelstal: 0,0101030 %

Andel av månadsavgift: 1,04337 %

Ingår i avgiften: V/A, sophantering, Internet WIFI, kabel-TV samt kostnad för drift och underhåll av anläggningen exempelvis gräsklippning, snöskottning och allmän skötsel av anläggningen.

Avgiftsförändringar: Inga beslut om avgiftsändringar.

Uppvärmning: 1 200 SEK/mån

Summa driftskostnad: 1 200 SEK/mån

Kommentar: El och värme under vintermånaderna ingår inte i månadsavgiften

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Energideklaration

Energistatus: Energideklaration behövs ej


Närområde

Områdesbeskrivning: Mellan Lummelundsväg och havet ligger detta mycket populära bostadsområde med villabebyggelse främst från sekelskiftet och några årtionden framåt. I norr avgränsas det numera av Novi Resort och i söder av lasarettsbacken. Närheten till lasarettet och byggnadernas karaktär och storlek samt naturligtvis närheten till havet gör att detta är ett mycket populärt bostadsområde för b.la. läkarfamiljer. Genomsnittspriserna här är bland de högsta i Visby.


BYGGNAD

Byggår: 2008

Våningsplan: 4 och 5 av 5

Total antal våningar: 5

Hiss finns: Ja

Allmän information: Brf Resort Visby äger Novi Resort Visby där bostadsrättslägenheter kombineras med en högklassig hotelldrift som arrenderas och drivs av NOVI Resort. Det här innebär att du som bostadsrättsinnehavare har, genom ett uthyrningsavtal med NOVI Resort, möjlighet till intäkter all den tid du själv inte nyttjar ditt semesterboende. NOVI Resort tar då hand om det praktiska med bokning, nyckelutlämning, städning, avsyning och tar betalt av de externa gästerna. Du som bostadsrättsinnehavare får ca 40 % av hyresintäkten utbetald kvartalsvis i efterskott av arrendatorn, denna lägenhet hade 2018 en intäkt på ca 100.000 kr.
Brf Resort Visby ansvarar för skötsel och det yttre underhållet på byggnaderna, du som bostadsrättsinnehavare ansvarar för att hålla själva lägenheten i bra skick. NOVI Resort ansvarar för eventuella skador som uppkommer från hyresgäster, fönsterputsning och löpande hotellstädning. För att hålla en god standard är det obligatoriskt att NOVI Resort städar även efter att du själv nyttjat din lägenhet, om du som bostadsrättsinnehavare har ett uthyrningsavtal med NOVI Resort. Det erbjuds även möjlighet att köpa hotelltjänster, såsom sänglinne, handdukar och frukost.
Bokningar när man själv vill vistas i sin lägenhet sker via NOVI Resort och för att kunna hålla en så jämn och hög beläggning som möjligt, så är det önskvärt att den egna bokningen sker med framförhållning före den 1:a september. Bostadsrättsinnehavaren har möjlighet att låna ut sin lägenhet till sin närmaste familj. Bostadsrättsföreningen tillåter även åretruntboende.
Föreningen ska enligt stadgarna vara en äkta bostadsrättsförening (mer än 60% innehas av fysiska medlemmar, privatpersoner). I december 2015 beslutade dock Skatteverket att Brf Resort Visby är en oäkta bostadsrättsförening. Under 2019 är dock ambitionen att föreningen återigen ska bedömas som en äkta bostadsrättsförening. Tills vidare kommer styrelsen inte att godkänna NYA juridiska medlemmar i föreningen.

Byggnad: Hotellanläggning med totalt 125 enheter fördelade på: 54 lägenheter/sviter och reception i hotellbyggnaden samt 71 bungalows. Till anläggningen hör även en utomhuspool med poolbar och parkering.
Restaurang: Frukostmatsal på hotellet och strandrestaurang (öppet under sommaren) fem meter från havet.

Värme- och ventilationsanläggning: Fjärrvärme

TV/internet: WIFI och kabel-TV ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen.

Övriga utrymmen: Föreningen har gemensamma utrymmen såsom: Utomhuspool 25x10 m med poolbar, lobbybar, restaurang, gym och konferenslokal för upp till 150 personer. Spabad med havsutsikt går att hyra från hotellet. Tvättstuga finns i källaren på hotellbyggnaden.

INFORMATION OM BOSTADEN

Område:

Visby Lasarettsområdet

Gatuadress:

S:t Göransgatan 31

Objektstyp:

Lägenhet

Utgångspris:

3 000 000 SEK

Avgift:

6 724 kr/mån

Rum:

3 (varav 2 sovrum)

Boarea:

82.5 kvm (Bostadsrättsföreningen)

Våning:

4 och 5 av 5 av 5

Lägenhetsnummer:

415/417

BRF:

Brf Resort Visby

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Jessica Hallgren

Jessica Hallgren

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: jessica.hallgren@visbymaklarna.se

Jessica Hallgren har 4,7 av 5 i betyg enligt 51 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland

FRI VÄRDERING

VILL DU HA GODA RÅD OM BOSTADSMARKNADEN OCH VETA VAD DIN BOSTAD I VISBY KAN VARA VÄRD, BJUD GÄRNA IN OSS!

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.