Magasinsgatan 11

Visby Södra

På Magasinsgatan 11 bor du inte bara med ett helt unikt läge utan också i ett mycket bekvämt och praktiskt boende. Här blir du nämligen bortskämd med att på endast ett par minuter kunna promenera till innerstan eller ner till havet och hamnen. Du får också ett generöst serviceutbud bestående av bland annat butiker, restauranger, livsmedelsaffärer, gym och bra kommunikationer nästan direkt utanför dörren.
För att underlätta livet ytterligare bor du ensam och ostört på det översta våningsplanet i huset där hissen tar dig direkt ner till entréplanet eller till varmgaraget i källaren. Finns behovet av fler parkeringsmöjligheter ingår det även två parkeringstillstånd på Atterdags utomhusparkering.
Förutom alla dessa bekvämligheter bor du på hela 104 väldisponerade kvadratmetrar där havets ständiga närvaro och den milsvida utsikten alltid hamnar i fokus. Våningen har fönster i tre väderstreck och en härlig balkong i söderläge.
Bostaden erbjuder dig tre rymliga sovrum, stort vardagsrum med vackert burspråk, badrum med badkar samt ytterligare en separat wc. Köket är hemtrevligt och rymmer en stor familj eller många vänner runt bordet.
Välkommen till ett tryggt och stabilt boende i en omtyckt föreningen där medlemmarna har tillgång till en välskött och fin innergård med lekplats, välutrustad samlingslokal, övernattningslägenhet, bastu samt cykelförråd.

Planlösning

Högst upp i huset, på våning fem av fem bor du helt ostörd och ensam på våningsplanet. Hit upp tar du enkelt hissen eller trapporna, direkt från entréplanet eller varmgaraget i källaren.

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade våning som förutom sitt attraktiva läge erbjuder havsutsikt från alla rum!

Hallen är rymlig och har gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Direkt till vänster finns en stor klädkammare/förråd för ytterligare förvaring.
På golvet ligger det en ljus plastmatta som löper vidare in genom alla sovrum samt köket.
Den genomtänkta planlösningen innebär att du når alla rum från hallen som sedan öppnar upp mot det stora vardagsrummet med ett vackert burspråk och ingång till det tredje sovrummet.

Våningens första sovrum är rymligt, ljust och ligger till höger i hallen. Placera sängen så att havet blir det första du ser när du vaknar.
Förutom den fina utsikten finns även bra förvaringsmöjligheter i fristående garderober.

På vägen mot köket och vardagsrummet passerar du badrummet som ligger till vänster i hallen.
Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt en separat tvättbänk med ho. På väggar och golv sitter det en ljus våtrumsmatta och mitt emot badrummet hittar du den separata wc:n med handfat, målade väggar och våtrumsmatta på golvet.

Fortsätter du längre in i bostaden når du köket på vänster sida. Bor man så här högt upp får man vänja sig vid att ljuset flödar in och att havet syns över hustaken.
Köksluckorna är neutralt vita och den maskinella utrustningen i köket består av en fullstor kyl och frys, spis/ugn, fläkt och diskmaskin. Här finns det plats för en stor familj runt matbordet.

Som näst sista rum på höger sida ligger sovrum två. Ett ljust och trevligt rum med bra förvaring i fristående garderober och en härlig utsikt över havet.

Våningens tredje sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har en riktigt bra storlek. Här finns det gott om plats för både en dubbelsäng och förvaringsmöbler.

Vardagsrummet är stort och trivsamt med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och underbar milsvid utsikt åt både söder och norr. Balkongen som har ett högt och fritt söderläge når du härifrån.


Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening: BRF Södercentrum

Org. nr.: 769612-5868

Markägare: Föreningen äger marken


STORLEK

Boarea ca 104 m²BYGGNAD

Byggår: 1994

Våningsplan: 5

Total antal våningar: 5

Hiss finns: Ja

Värme- och ventilationsanläggning: Fjärrvärme - Vattenburen värme

TV/internet: Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen: I föreningen finns det bastu, cykelförråd, samlingslokal med kök samt en övernattningslägenhet med fyra bäddar.
Tvättstuga och grovtvättstuga finns i frömagasinet.
Återvinningsstation / rum för sophantering.

Parkering

Parkeringsbeskrivning: Varmgarage i källaren med plats för en bil som ingår i avgiften och som nås via hiss.
Två parkeringstillstånd till utomhusparkeringen vid Atterdags ingår också i avgiften.

Garage. ja.


Ekonomi

Avgift: 6 014 SEK /mån

Andelstal: 0.987 % %

Andel av årsavgift: 1.01701 % %

Beskrivning årsavgift: Mån.avg 6014 kr inkl värme, vatten, kabel-Tv, garageplats samt sophantering.

Hushållsel: 300 SEK/mån

Summa driftskostnad: 300 SEK/mån

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Antal personer i hushållet: 1

Pantsättning: 473 SEK


Energideklaration

Energistatus: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2018-06-01

Energiprestanda: 90 kWh/m²


Närområde

Områdesbeskrivning: BRF Södercentrum ligger med mycket attraktivt läge i södra Visby med endast ett par minuters promenad till havet, hamnen, Skansport och innerstan. I området finns även ett stort utbud av servicebutiker, gym, mataffärer, restauranger samt närhet till kollektivtrafik. På gångavstånd finns även skolor/ förskolor, fina grönområden och parker vilket gör ett boende i detta område mycket uppskattat av bland annat barnfamiljer.
Bebyggelsen i området är för övrigt väldigt blandad och består av både trevliga villakvarter, radhusområden och populära bostadsrätter.


Övrigt

Här bor man centralt och mycket bekvämt med nära till allt. Hiss i huset som även går ner till det uppvärmda och stängda garaget. Livsmedelsaffär, restauranger, frisör m.m inom någon minuts promenad. Några hundra meter till Söderport och en km till Östercentrum.

Budgivning

HÖGSTA BUD: 4 000 000 SEK

Alla bud

INFORMATION OM BOSTADEN

Område:

Visby Södra

Gatuadress:

Magasinsgatan 11

Objektstyp:

Lägenhet

Utgångspris:

3 350 000 SEK

Avgift:

6 014 kr/mån

Rum:

4 (varav 3 sovrum)

Boarea:

104 kvm (Säljaren och bostadsrättsföreningen)

Överlåtelseavgift:

1182 SEK

Våning:

5 av 5

Lägenhetsnummer:

26

BRF:

BRF Södercentrum

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Anna Skoggren

Anna Skoggren

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: anna.skoggren@visbymaklarna.se

Anna Skoggren har 5 av 5 i betyg enligt 27 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland