Kolgårdsgatan 11

Visby Länna

Välkomnande bostad med genomgående fina ytskikt i bland annat klinkergolv och ekparkett. Öppen och social planlösning med ett lättarbetat kök i vinkel mot det ljusa vardagsrummet. Stilrent, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum och en stor klädkammare. På Kolgårdsgatan 11 bor du i ett hus som stod färdigt 2011 och den här bostaden känns fortfarande som ny!
Utmärkt läge i det populära och omtyckta området vid A7 erbjuder dig gångavstånd och närhet till mycket av det bästa Visby har att erbjuda i form av restauranger, shopping och service. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Välkommen upp till tredje våningen på Kolgårdsgatan 11 via hissen eller trapporna.
Här möts du först av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv med skön golvvärme som övergår till en vacker parkett som fortsatt löper vidare genom hela bostaden. Hallen har en bra avhängningsyta för ytterkläder samt ingång till en väl tilltagen klädkammare/förråd med både garderob och smart hyllsystem för ytterligare förvaring.

Till vänster i hallen ligger det stilrena badrummet som har golvvärme, helkaklade väggar och klinker på golvet i neutrala färger. Här finns en dusch med vikbara glasväggar, wc,, handdukstork, handfat samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Rakt fram från hallen ligger det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket som ligger i vinkel. Ett stort fönsterparti samt utgång till den generösa balkongen släpper in gott om härligt dagsljus och ger hela bostaden en luftig och trevlig känsla. Tack vare den genomtänkta planlösningen är det här rummet lättmöblerat och det finns gott om plats för att kombinera både vardagsrumsmöbler och matplats.

Även i köket har man tänkt till när det gäller arbetsytor och förvaring. Här är det öppet, socialt och allt finns inom räckhåll när du lagar mat. Köket har vit skåpsinredning och mörka arbetsytor av laminat samt spotlights under skåpen vilket ger en lyxig och påkostad känsla. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis samt spisfläkt.

Från vardagsrummet når du sovrummet som är lagom stort för en dubbelsäng, nattygsbord och en mindre förvaringsmöbel. Sovrummet är helt fritt från insyn och lugnt placerat. Här sover du gott om natten.

Välkommen till en välplanerad och modern lägenhet med en låg avgift och centralt läge i Visby!


Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening: BRF Kolgården 1

Brf bildades: 2010

Org. nr.: 769622-3440

Markägare: Föreningen äger marken

Lån per kvm: Lån per kvm: 6465 kr /kvm


STORLEK

Boarea ca 51 m²BYGGNAD

Byggår: 2011

Våningsplan: 3

Hiss finns: Ja

Allmän information: Föreningen består av 4 st flerbostadshus med totalt 72 st lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Riksbyggen bistår styrelsen med den ekonomiska förvaltningen. Byggår 2011 och inflyttning skedde under januari-september 2012.
Föreningen godkänner inte medlemskap till juridisk person och fysisk person som inte skall bosätta sig i lägenheten.

Värme- och ventilationsanläggning: Fjärrvärme och frånluftsventilation med återvinning.

TV/internet: Fiber via TeliaTriplePlay. Bredband och digital-TV ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen: I varje trapphus finns ett gemensamt förråd på varje våningsplan för barnvagn eller rullator.
Det finns cykelförråd i separata byggnader på området. Föreningen har låtit bygga extra förråd som går att hyra för 150 kr/mån.

Beskrivning av förråd: I varje trapphus finns ett gemensamt förråd på varje våningsplan för barnvagn eller rullator.
Det finns cykelförråd i separata byggnader på området. Föreningen har låtit bygga extra förråd som går att hyra för 150 kr/mån.


Parkering

Parkeringsbeskrivning: Föreningen har 40 carport med förråd, hyra 450 kr/mån, separat kö. 37 parkeringsplatser, hyra 200 kr/mån, separat kö.


EKONOMI

Avgift: 2 624 SEK /mån

Andelstal: 1,08974 %

Andel av årsavgift: 1,08975 %

Ingår i avgiften: värme, V/A och fiber via Telia Triple Play.

Avgiftsförändringar: Inget beslut om att förändra avgiften för 2020. Senaste förändringen av årsavgiften: Sänktes 2016-01-01 med 5%.

Hushållsel: 225 SEK/mån

Summa driftskostnad: 225 SEK/mån

Kommentar: Kollektiv elmätning, där medlemmarna endast betalar för sin faktiska förbrukning.

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Antal personer i hushållet: 1


Energideklaration

Energistatus: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2014-07-15

Energiklass: C

Energiprestanda, primärenergital: 78 kWh/m²


Närområde

Områdesbeskrivning: Brf Kolgården 1 är centralt belägen i Visby på A7-området. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, restauranger, äldreboenden, matbutiker och hela centrala Visbys serviceutbud.

INFORMATION OM BOSTADEN

Utgångspris:

1 900 000 SEK

Avgift:

2 624 kr/mån

Rum:

2 (varav 1 sovrum)

Boarea:

51 kvm (Bostadsrättsföreningen)

Våning:

3

Område:

Visby Länna

Gatuadress:

Kolgårdsgatan 11

Objektstyp:

Lägenhet

BRF:

BRF Kolgården 1

Lägenhetsnummer:

21202

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

har av 5 i betyg enligt av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland