Lännavägen 8

Visby Länna

Funktionell och praktisk tvårummare på våning två av tre med bland annat en trevlig balkong i sydvästläge mot föreningens innergård. Huset är byggt 1957 och i den här bostaden finns många välbevarade och charmiga detaljer kvar sedan tidsperioden vilket skapar en mycket ombonad och hemtrevlig känsla.
Djupa garderober ger generös förvaring i både hall och sovrum. Sovrummet är väl tilltaget och ljuset flödar in via fönster och balkongdörr mot söder. Helkaklat badrum med stor dusch och ny handfatskommod. Föreningen är omtyckt och stabil med välskötta hus och grönytor. Centrum och innerstan når du med bara några minuters promenad. Varmt välkommen på visning av denna lilla pärla.

Planlösning

Brf Visbyhus 9 är en välskött förening med väl omhändertagna hus och utemiljöer. Lännavägen 8 har sin entré mot vägen och det finns gott om gemensamma parkeringsplatser endast ett fåtal meter från porten.
En trappa upp öppnar vi säkerhetsdörren till denna välplanerade och charmiga tvåa. Vi stiger in i hallen och möts av bra förvaring i platsbyggda garderober och förvaringsskåp i originalutförande. Här finns också plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Från hallen når vi lägenhetens samtliga rum och direkt till höger ligger vardagsrummet. Stort och ljust med fönster mot föreningens lugna innergård. På golvet ligger det ett parkettgolv och väggarna har ljusa tapeter. Rummets yta ger plats åt både soffgrupp och tv-möbler.

Tillbaka i hallen går vi vidare in i sovrummet som är väldisponerat och rymmer både dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Förvaring i tre platsbyggda garderober. Även de i originalutförande. Golvet har en plastmatta och väggarna ljusa tapeter. Från sovrummet når du också den trevliga balkongen som ligger i fint sydvästläge mot föreningens innergård.

Det charmiga köket har plats för ett matbord och den tidstypiska köksinredningen ger dig mängder av förvaringsutrymme i både skåp och lådor. För att maximera utrymmet har man även byggt in skjutbara och funktionella lådor i skafferiet. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Helkaklat badrum i neutrala färger. Här finns en helt ny kommod med tvättställ och förvaring samt spegelskåp, vägghängd WC och en stor dusch bakom skjutdörrar

Varmt välkommen på visning!


Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening: BRF Visbyhus 9

Brf bildades: 1956

Org. nr.: 734000-2620

Markägare: Föreningen äger marken


STORLEK

Boarea ca 54.5 m²BYGGNAD

Byggår: 1957

Våningsplan: 2

Total antal våningar: 3

Hiss finns: Nej

Allmän information: Föreningen äger fastigheten Tomt nr 5 i kvarteret Violen Visby. Byggnaderna uppfördes 1957 och infattar 40 lägenheter varav 39 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 1 hyresrätt samt 3 hyreslokaler. Riksbyggen bistår styrelsen med både ekonomiska och fastighetstekniska förvaltningen.

Värme- och ventilationsanläggning: Fjärrvärme

TV/internet: Fiber via TeliaTriplePlay ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen: Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum.
Cykelförråd.

Utförda renoveringar: 2004 Stambyte
2008 Fasadrenovering
2012 Takrenovering
2018 Byte av lägenhetsdörrar

Parkering

Parkeringsbeskrivning: Garage 16 platser med hyra på 180 kr/månad, separat kö.


EKONOMI

Avgift: 3 440 SEK /mån

Andelstal: 1,9793 %

Andel av årsavgift: 2,15187 %

Ingår i avgiften: värme, V/A, förråd, tvättstuga och fiber.

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt.


Energideklaration

Energistatus: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2018-06-20

Energiklass: F


Närområde

Områdesbeskrivning: Består dels av trevlig villabebyggelse mestadels byggd 1940-60 men också av ett stort antal lägenheter varav de flesta mindre bostadsrättslägenheter. Gott om skolor från förskola till gymnasium samt ett centralt läge gör att många vill bo i detta område.

INFORMATION OM BOSTADEN

Område:

Visby Länna

Gatuadress:

Lännavägen 8

Objektstyp:

Lägenhet

Utgångspris:

1 595 000 SEK

Avgift:

3 440 kr/mån

Rum:

2 (varav 1 sovrum)

Boarea:

54.5 kvm (Bostadsrättsföreningen)

Våning:

2 av 3

Lägenhetsnummer:

5

BRF:

BRF Visbyhus 9

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Anna Skoggren

Anna Skoggren

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: anna.skoggren@visbymaklarna.se

Anna Skoggren har 4,9 av 5 i betyg enligt 32 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland