Lummelundsväg 123

Visby Norr

Högkvalitativ villa nybyggd 2018 i absoluta toppskick! Nu finns chansen att få köpa villan många drömmer om och önskar sig. Inget har lämnats åt slumpen med de genomgående påkostade materialvalen, havsutsikt, garage och uthyrningslägenhet. Stora fönster och skjutbara glaspartier harmoniserar med de noggrant utvalda materialen och suddar ut gränsen mellan innemiljön och utemiljön. Hela huset genomsyras av ljus, rymd och öppenhet. Huset är rymligt och man märker fort att det är planerat för familjeliv. Här finns idag tre sovrum, två badrum och ett stort kök som på ett lagom öppet sätt samspelar med matplats och vardagsrum.

Planlösning

Vi välkomnas av en härligt öppen och ljus entré, huset präglas av stora generösa umgängesytor med vackert och naturligt ljusinsläpp! Luftig hall med kalkstensgolv och bra förvaring bakom skjutdörrar. Vidare nås en rymlig tvättstuga samt groventré med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare i pelare, tvättho, god förvaring i högskåp, värmepump och avhärdare. Här finns även ett fönster ut mot husets framsida. Smakfullt och praktiskt badrum! Badrummets stilfulla interiör utgörs av ljusa helkaklade väggar samt klinkergolv. Badrumsutrustningen består av WC, tvättställ med underskåp, duschhörna, spegelskåp med belysning och förvaringsskåp.
Köket är i toppkvalité och andas rymd och smakfulla detaljval. Köket har en genomgående bra standard med mycket god förvaring i form av lådor, skåp samt rejäla arbetsytor. Luckorna går i svart och bryts av med vitt kakel längs med arbetsytorna och toppas med rostfria vitvaror. Här finns även en köksö som ger en härlig social yta vid middagar och trevliga hemmakvällar.
Tilltalande vardagsrum med fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak, vilket ger rymd och fina ljusflöden i kombination med generösa utrymmen för hela familjen. Mysfaktor får man genom den centralt placerade täljstenskaminen. Tack vare den öppna planlösningen känner sig såväl familj som besökande vänner delaktiga i vad som händer i köket.
Sommartid utökas boendemiljön tack vare den stenlagda uteplatsen utanför. Stenläggningen löper prydligt längs med huset med flera möblerbara ytor och ger plats för såväl socialt umgänge som återhämtning. Utemiljön på baksidan av huset är verkligen en solig oas med havets närvaro.
Vardagsrummet, matplatsen och köket är egentligen en enda stor öppen och social yta. Allt är noga genomtänkt för hur man som familj bäst nyttjar kökets yta. Avsikten har varit att skapa en plats, för att göra matlagningen och allt som hör därtill enkelt, roligt och socialt. Den naturliga matplatsen med imponerande takhöjd är placerad invid stora fönster med skjutpartier och här finns det möjlighet för ett sällskap om minst 10 personer att äta middag.

Fortsätter vi sedan vidare upp till övervåningen så blir man allt annat än besviken. Här finns de tre sovrummen och ett familjebadrum. Masterbedroom har utgång till den soliga terrassen med utsikt mot havet. Här kan man njuta av den ena solnedgången efter den andra innan det är läggdags. Klädförvaringen är smakfullt gömd bakom skjutdörrar.
Två av sovrummen lika stora och ligger vägg i vägg. här ryms både säng och ett skrivbord. Båda rummen är lättmöblerade med möjlighet att enkelt placera garderobslösning.
Modernt badrum med grått klinkers på golv och väggar. Inredningen består av wc, kommod med dubbla handfat, spegelskåp samt duschhörna med rundade väggar. Plats och förberett ifall man önskar sätta in ett badkar. Två takfönster för ett naturligt ljusinsläpp.STORLEK

Boarea ca 174 m²BYGGNAD

Byggnadstyp: 1½-plans villa

Byggår: 2018

BYGGNADSSÄTT:

Grund: Platta på mark

Stomme: Betong

Bjälklag: Trä

Fasadtyp: Puts

Taktyp: Tegel

Fönster: 3-glasfönster

Vatten: Kommunalt vatten

Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning: Värmepump luft-vatten - vattenburen golvvärme på båda våningsplanen

TV/internet: Fiber.

Övriga byggnader: Garage om ca 45 kvm med automatisk port.
Utrymmet ovanpå garaget är smart inrett till en separat uthyrningslägenhet om 37 kvm (golvyta enligt ritning). Utrustad med trinett-kök, badrum och allrum med plats för både soffa och säng. Härlig balkong/terrass med havsutsikt och eftermiddag/kvällssol.


Parkering

Parkeringsbeskrivning: Flertalet parkeringsmöjligheter finns på den asfalterade uppfarten.


EKONOMI

Elkostnad: 21 000 SEK/år

Årlig elförbrukning: 11 706 kWh/år

Vatten och avlopp: 10 506 SEK/år

Renhållning: 2 023 SEK/år

Försäkringskostnad: 4 600 SEK/år

Beskrivning av kostnader: Faktiska kostnader med 2 registrerade bostadsenheter, lägenheten har varit uthyrd året-runt.

Sotning: 800 SEK/år

Summa driftskostnad: 38 929 SEK/år

Utöver ovanstående driftskostnader tillkommer fastighetsavgift med: 8 440 SEK/år

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Antal personer i hushållet: 3

Taxeringsår: 2018

Taxeringsvärdet är: Fastställt

Taxeringsvärde mark: 844 000 SEK

Summa taxeringsvärde: 844 000 SEK


INTECKNINGAR

Inteckningar: Det finns 2 pantbrev om tillsammans 3 286 000 SEK.


Energideklaration

Energistatus: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2021-03-26

Energiprestanda: 43 kWh/m²

Energiklass: C

Elförbrukning: 11706 kWh per år

Energiprestanda, primärenergital: 83 kWh/m²


Övriga rättigheter och belastningar

Rättigheter förmån: Officialservitut: Vatten och avlopp

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer: Vägl § 47, Utökat nybyggnadsförbud enligt väglagen (Beslutsdatum: 19721020)

INFORMATION OM BOSTADEN

Område:

Visby Norr

Gatuadress:

Lummelundsväg 123

Fastighetsbeteckning:

GOTLAND

VISBY

SNÄCKGÄRDET

1:68

Objektstyp:

Villa

Utgångspris:

7 250 000 SEK

Rum:

6 (varav 3 sovrum), möjligt att få till 4 sovrum

Boarea:

174 kvm (Ritning(ar))

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Jessica Hallgren

Jessica Hallgren

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: jessica.hallgren@visbymaklarna.se

Jessica Hallgren har 4,7 av 5 i betyg enligt 81 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland