Sjudarevägen 42 B

Visby - Terra Nova

Här har man på ett optimalt sätt tagit tillvara på varenda kvadratmeter och fått ett boende som passar den moderna familjen. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna med ett ljust och härligt kök som erbjuder matplats och goda arbetsytor. Vardagsrummet är klokt planerat och rymmer både familjesoffa och middagsbord. Stora fönsterpartier ett naturligt fint ljusflöde mellan rummen. Från vardagsrummet nås den mycket trevliga och trädäckade uteplatsen som ligger med ett insynsskyddat läge med eftermiddag- och kvällssol. En trappa upp ligger bostadens samtliga sovrum separerade från de sociala ytorna. Här finns tre bra sovrum och ett allrum som enkelt göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns. Master-bedroom har utgång till balkong, perfekt för morgonkaffet eller vädring av sängkläder. Badrummet på övre plan är kaklat och erbjuder ett rymligt badkar. Detta kompletteras med ytterligare ett helkaklat badrum på entréplan med dusch och det är här inne som tvättmaskin och torktumlare finns.
Välkomna att boka in er för visning!

Planlösning

Entréplan
Rymlig hall med god avhängningsyta för ytterkläder och skor. Praktiskt klinkergolv med golvvärme. I hallen finns en klok klädkammare och ett teknikrum med bostadens värmepanna.
Helkaklat badrum med wc, duschhörna bakom vikbara glasväggar och handfatskommod. Tvättmaskin och torktumlare placerade i pelare. Tre överskåp placerade ovanför en praktisk arbetsbänk som inunder skapar ett naturligt utrymme för tvättkorgen.
Stilrent kök med gott om utrymme för matplats för hela familjen. Bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vitvarorna består av kyl, frys, induktionshäll, köksfläkt samt integrerad ugn, micro och diskmaskin. Stora fönster mot den stenlagda uteplatsen vid entrén. I anslutning till köket finns ett bra förråd söm sträcker sig in under trappan, perfekt förvaring för bla städartiklar och diverse ”bra att ha saker”.
Vardagsrum med plats för både familjesoffa och middagsbord. Stora fönster och utgång till baksidans uteplats med den trädäckade altanen och grästäppa. Här kan man njuta av solen från tidig eftermiddag till sena kvällar.

Övreplan
Sovrum 1, ”master-bedroom” har gott om plats för en dubbelsäng. Utgång till balkong som delas med den närmsta grannen (avskild med uppbyggt plank). Perfekt för att ta en morgonkaffe eller för att vädra sängkläder. Förvaring i flertalet garderober. Sovrum 2, ett barnsovrum med lättmöblerade ytor och fönster mot balkongen. Sovrum 3, ytterligare ett bra sovrum med stort fönster mot baksidans grönområde. Bostadens femte rum nyttjas idag som ett allrum och hemmakontor, men kan enkelt göras om till ett fjärde sovrum ifall behovet för det finns. Helkaklat badrum med ett generöst tilltaget badkar, wc, handfatskommod och spegelskåp.


Bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening: BRF BoKlok Snickaren

Brf bildades: 2016

Org. nr.: 769633-0377

Markägare: Föreningen äger marken


STORLEK

Boarea ca 117 m²BYGGNAD

Byggår: 2018

Våningsplan: 1+2

Total antal våningar: 2

Allmän information: Föreningen äger fastigheten Gotland Visby Såpsjudaren 1 med adress Sjudarevägen 38 A-D, 40 A-F och 42 A-E. De 3 byggnaderna uppfördes år 2018 och inrymmer 15 st radshus samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Värme- och ventilationsanläggning: Fjärrvärme med FTX-system, vattenburen värme.

Beskrivning av förråd: Kallförråd om ca 6 kvm i direkt anslutning till entrén.


Parkering

Parkeringsbeskrivning: 2 st parkeringsplatser på den egna uppfarten.
6 st gemensamma parkeringsplatser för gäster.


EKONOMI

Avgift: 6 145 SEK /mån

Andelstal: 666.7 %

Andel av årsavgift: 667 %

Andel av BRF nettoskuldsättning: 1 327 268 SEK

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning visar hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlaget för beräkningen har hämtats från bostadsrättsföreningens uppgifter, dels från årsredovisningen dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Ingår i avgiften: Förråd, parkering och sophantering.

Uppvärmning: 555 SEK/mån

Hushållsel: 575 SEK/mån

V/A, schablon: 360 SEK/mån

Summa driftskostnad: 1 490 SEK/mån

Kommentar: Kostnaden för V/A är beräknad på schablon, debiteringen/månad räknas sedan av mot den faktiska årsförbrukning och korrigeras på juli-fakturan.

Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Antal personer i hushållet: 4

Budgivning

Högsta bud: 2 900 000 SEK Alla bud

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för att boka visning!

INFORMATION OM BOSTADEN

Utgångspris:

2 650 000 SEK

Avgift:

6 145 kr/mån

Rum:

5 (varav 3 sovrum), möjligt att få till 4 sovrum

Boarea:

117 kvm (Bostadsrättsföreningen)

Våning:

1+2 av 2

Område:

Visby - Terra Nova

Gatuadress:

Sjudarevägen 42 B

Objektstyp:

Radhus

BRF:

BRF BoKlok Snickaren

Lägenhetsnummer:

C02R/1012

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.

ANSVARIG MÄKLARE

Jessica Hallgren

Jessica Hallgren

FASTIGHETSMÄKLARE

Tel: 0498 20 88 90

Email: jessica.hallgren@visbymaklarna.se

Jessica Hallgren har 4,7 av 5 i betyg enligt 97 av sina kunder
Läs vad kunderna tycker »

Placering På Gotland

FRI VÄRDERING

VILL DU HA GODA RÅD OM BOSTADSMARKNADEN OCH VETA VAD DIN BOSTAD I VISBY KAN VARA VÄRD, BJUD GÄRNA IN OSS!

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.