Vi är det engagerade gotländska mäklarföretaget som sätter människan i fokus. Efter 10 år i rikstäckande kedja så valde vi att bli fristående för att på så sätt kunna anpassa oss än mer efter våra kunders önskemål. Helt enkelt komma närmare kunden och på det sättet ytterligare höja kvaliteten i vår mäklartjänst. Och det valet har vi inte ångrat, vi har idag en tjänst som är mer anpassad efter gotländska förhållanden då vi kan skräddarsy varje affär utan att behöva ta hänsyn till rikstäckande koncept som är gjorda för att passa bäst i storstäder.

Ett arbetssätt som har visat sig vara mycket uppskattat av såväl köpare som säljare och spekulanter, vilket vi är väldigt stolta över. Gemensamt för oss alla på visbymäklarna är vår bakgrund inom idrotten. Den erfarenheten hjälper oss dagligen i att sätta upp gemensamma mål och givetvis i att uppnå dem. Vi utför vårt arbete med glädje, entusiasm och stolthet. Vårt arbete kännetecknas av en för alla och alla för en. Detta har gjort att vi är ett sammansvetsat team som sätter en ära i att få vara delaktiga när människor förändrar sina liv. En förändring som väldigt ofta innebär en av livets största affärer.

Vår absoluta målsättning som mäklarföretag är att aldrig åta oss fler uppdrag än vad vi med högsta kvalitet kan genomföra. Hellre färre affärer med nöjda kunder än att göra avkall på kvaliteten i mäklartjänsten. Det innebär att vi sätter en heder i att hålla vad vi lovar. Vi har för länge sedan insett att kommunikation och delaktighet ger det bästa resultatet. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill ha en kontinuerlig kontakt under köp- och säljprocessen. Allt för att vi tillsammans ska uppnå bästa resultat. Ärlighet, lyhördhet, entusiasm, diskretion och serviceanda.

Gör ett aktivt val du också och välj visbymäklarna. Vi tål att jämföras.

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Därför är det viktigt att du känner dig trygg när du lämnar uppgifter till oss. För att kunna ge dig en bra service så behöver vi lagra och behandla uppgifter om dig som person och när du kontaktar oss i olika ärenden antingen via telefon, mail, sms, vår hemsida eller vid ett personligt möte kan det hända att vi registrerar dina uppgifter. Det gör vi för att vi har ett berättigat intresse till det och för att kunna ge dig god service.

Läs mer om hur vi arbetar med GDPR och dataskydd här.

FRI VÄRDERING

VILL DU HA GODA RÅD OM BOSTADSMARKNADEN OCH VETA VAD DIN BOSTAD I VISBY KAN VARA VÄRD, BJUD GÄRNA IN OSS!

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.