KOSTNADSFRI RÅDGIVNING OCH FRI VÄRDERING

Vi vill gärna vara en naturlig part och bollplank när det gäller funderingar kring flytt- och bostadsbyte. Vi erbjuder därför kostnadsfri rådgivning och värdering av befintlig bostad inför ett förestående bostadsbyte. Vid detta möte som lämpligast sker hemma hos dig, ger vi dig råd och handfasta tips inom olika områden vilket ger dig stora fördelar när din bostad ska konkurrera med andra bostäder på marknaden.

Eftersom vi tror att det är bra för alla om vi kommer in tidigt i processen så gäller det oavsett om flytten är nära förestående eller om man har tänkt att flytta inom några år. Behöver du ett skriftligt värdeutlåtande så tillkommer det en kostnad för detta. 

VI SKÄNKER halva hemnetkostnaden (ca. 1000 kr) TILL VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL FÖR VARJE BOSTAD VI PUBLICERAR PÅ HEMNET!

Vi skänker ca. 1000 kr per bostadsförmedling till välgörande ändamål (eg. halva hemnetkostnaden vilket i snitt blir ca. 1000 kr). Vi samlar pengarna i "visbymäklarnas välgörenhetsfond" och delar genom detta årligen ut ca. 100.000 kr till välgörande ändamål.

Exempel på mottagare är: Birkagården, Röda korset, UNHCR m.fl.

Birkagården är ett samarbete mellan Visby domkyrkoförsamling, Region Gotland, Röda korset och föreningen "Vägen - Hela människan" och erbjuder sängplatser för dem som är hemlösa. Dessutom erbjuds mat, en stunds gemenskap eller samtal, möjlighet att sköta hygienen, m.m.

Röda Korset är med och räddar liv och ger hopp - i Sverige och världen.

UNHCR leder på uppdrag av FN arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse.

FRI VÄRDERING

VILL DU HA GODA RÅD OM BOSTADSMARKNADEN OCH VETA VAD DIN BOSTAD I VISBY KAN VARA VÄRD, BJUD GÄRNA IN OSS!

Vi värnar om den personliga integriteten och om dig som kund. Och behandlar dina uppgifter enligt GDPR lagen. För mera information läs här.